Powered By Blogger

utorok 2. augusta 2011

LIKE A BIG BEE

 Voci zltej farbe som mala este donedavna dost velku averziu, asi preto , ze mam na nu zle spomienky este zo zakladnej skoly :)  po sestre som asi ako 12rocna zdedila zimnu paperovu bundu , ktoru som ako vraveli moji rodicia " musela este poriadne vynosit " .. tam by ani problem nebol, islo o odtien tej farby - nebola to taka tepla pupavova zlta ani zlta ako slnecnice... bola to kriklava zlta takmer taka ako je na reflexnych vestach.. dufam ze uz viete o co ide , ze by som uz vtedy nemala zmysel pre extravaganciu a napaditost ale na 12 rocne dievca bez sebavedomia to bolo privela.. :)

Teenagerske spomienky ale pominuli a teraz nepoviem na zltu ani jedno zle slovo .. asi pred tyzdnom som objavila v mojom oblubenom obchode s latkami krasnu zlto bielu pasikavu latku, ale ked mi predavacka pri strihani povedala ze je to latka na lehatka tak som jej radsej zamlcala ze sa z nej chystam usit suknu :) Ale vydarila sa a kedze latka na lehatka je velmi pevna tak tak sukna super drzi tvar a  s velkou cervenou maslou z umelej koze  ju milujem najviac ... nech sa paci  :-)
Tiez si pozrite skvele púpavové inšpirácie od Tavi Gavinson, Alexandra McQueena a Diora  ....













LEOPARD is not an outsider !!


Tento velký nepremokavý kabát z umelej "krátkosrstej"  kožušiny mám v skrini už hadam aj 3 roky, stačilo pár úprav a hned je moj obľubený , hah,. pride mi nezvyčajný lebo je čiernobiely , takže žiade klasické leopardie vzory sfarbene do zlata, hneda a žlta.. ale len sivá , miestami strieborná a čierna s bielou..  A pod ním samozrejme nic iné len vrch z plaviek a leginy .... I LAJK :)